Deprecated: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in /home/smileparkua/berdyansk.smilepark.ua/application/config/routes.php on line 4
Sport Family Day

Поделится
в соц. сетях

Соберите компанию
и приходите вместе!

Азовский проспект, 35-а
ТРЦ "DELMAR",
3-й этаж

Платная парковка
На территории центра
ТРЦ DELMAR работает
платная парковка.

Парк открыт Закроется в 21.00

Парк открыт Закроется в 22.00

Парк закрыт Откроется в 10.00

График работы:

Понедельник - Воскресенье

c 10.00 до 21.00

Smile Park
Меню

Новости и Афиши

Sport Family Day

Sport Family Day

Sport Family Day - це змагання між родинами.

Для дитини дуже важлива увага та підтримка батьків. Завдяки спільній грі батьки допомагають дитині поширити кордони пізнання, відчути смак перемоги та на своєму прикладі навчити досягати мети.

Smile Park запрошує прийняти участь в родинних змаганнях, провести весело час в колі найдорожчих людей, та отримати подарунки від спонсорів та партнерів Smile Park.

В цей день на території комплексу будуть розташовані локації, на яких можна буде ознайомитись з різними спортивними секціями та спорт-клубами міста, придбати різні корисні спортивні товари та переглянути презентації нових напрямків у спортивній індустрії.

Умови участі в Sport Family Day:

  1. З 1 жовтня зареєструватися на сайті.
  2. Кількість членів родини, яка приймає участь має становити від 3 до 5 осіб (кількість родин, приймаючих участь в змаганнях, обмежена).
  3. Вартість участі для всієї родини становить 300 грн. Після змагань учасники мають можливість перебувати на всіх атракціонах комплексу, маючи "Повні" квитки для всіх членів сім'ї, що були в складі команди.
  4. Родина, яка приймає участь, може привести з собою групу підтримки, яка гарантовано отримує знижку -50% на вхідний квиток та знижку -10% на велику родинну піцу в кафе Smile Park.

Покваптеся, кількість команд обмежена!

Бердянськ
пр.Азовский, 35-А
ТРЦ "DELMAR",
3-й этаж

Разработка и продвижение сайта - EFFECTIVE-studio ©